Voor wie?

Gronus is er voor iedereen die persoonlijke aandacht en ondersteuning kan gebruiken. Dat kan hulp voor uzelf zijn, maar u kunt Gronus ook inschakelen voor uw familie, buren of andere naasten. In iedere situatie waarin u op zoek bent naar een meedenker, een troostende dan wel sterke schouder, een orde op zaken steller of een luisterend oor, bent u bij Gronus aan het juiste adres. Gronus biedt namelijk voor iedereen, jong of oud, in elke situatie de juiste assistentie.

Gronus is actief in de regio Zutphen en heeft ruime ervaring in het begeleiden en ondersteunen van mensen uit uiteenlopende doelgroepen. Gronus richt zich op mensen die niet op familie, buren of vrienden willen steunen. Dat kan om uiteenlopende reden het geval zijn; eenvoudigweg omdat er niemand is om op te steunen, doordat professionele hulp geen uitkomst biedt of vanwege het feit dat iemand (nog) niet, of niet langer afhankelijk wil zijn van familie, buren of vrienden.

Gronus luistert, adviseert, ondersteunt en begeleidt. Bij alle dagelijkse dingen waarbij u wel wat steun kunt gebruiken staat Gronus voor u klaar. U hoeft daarvoor niet de regie uit handen te geven. Gronus komt naast u staan en begeleidt u, of de persoon waar u verantwoordelijkheid voor draagt, daar waar nodig. Samen met Gronus komt u tot de juiste oplossing in iedere situatie.