Gronus | Een nieuwe visie op zorg

Gronus, een jonge organisatie vol ambities, is in 2015 opgericht door Agnes Groothedde. Een gevoelsmens met een uiterst positieve instelling welke zij graag wil overbrengen op anderen. De stap om Gronus te starten komt voort uit haar rol als vrijwilligster, waarbij ze zowel in haar eigen omgeving als in het nieuws constateerde dat er een groot gebrek is aan directe en persoonlijke aandacht voor mensen die voor een uitdaging staan.

Agnes is ervan overtuigd dat ondersteuning beschikbaar moet zijn voor iedereen die het nodig heeft. Daarom hanteert Gronus een laag uurtarief (2019: € 32,50 per uur), terwijl de betrokkenheid bij u als persoon juist hoger is. Door deze visie van Gronus ontstaat een nieuwe vorm van zorg die voor iedereen de kans biedt op een zelfstandig leven.

Ondersteuning op basis van kennis en ervaring

Na een succesvolle carrière in het bedrijfsleven werd het voor haar nu tijd om te kiezen voor zichzelf, door steun te bieden aan mensen die het nodig hebben. Haar achtergrond alsmede haar persoonlijkheid hebben ertoe bijgedragen dat Agnes heeft geleerd om niet te denken in problemen, maar juist in oplossingen. Agnes ziet daardoor altijd de zonnige kant in van het leven en wil die graag delen met anderen. Zij combineert een ongekende drive met ruime kennis en ervaring die zij heeft opgedaan in het bedrijfsleven. Agnes heeft o.a.:

  • 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven als financieel deskundige en leidinggevende
  • Diverse bedrijven bijgestaan in veranderingsprocessen als interim manager
  • De laatste negen jaar met veel liefde een eigen onderneming geleid

Oog voor het geluk van een ander

Zowel bij haar werkzaamheden in het bedrijfsleven, maar zeer zeker ook in het dagelijks leven is de zorg voor andere mensen altijd een aandachtspunt geweest voor Agnes. Zo is ze al lange tijd actief in het verenigingsleven en draagt ze haar steentje bij als vrijwilligster. Sinds kort is Agnes daarom actief aan de slag gegaan met mensen die assistentie kunnen gebruiken in het (terug) krijgen van de regie in hun leven. Ze biedt een helpende hand voor iedereen die haar aanwezigheid en hulp kan gebruiken. Gronus is in te huren voor tal van situaties. Zo komt ze graag naast u staan om u te begeleiden, te ondersteunen en te helpen, zonder dat dit voelt als een afhankelijkheid. Zo ontstaat een samenwerking die is gebouwd op daadkracht, respect, authenticiteit en integriteit. Samen met Gronus werkt u aan uw doel voor een gelukkiger leven.